Személyi edzés

2020-ban végeztem az IWI-n személyi edzőként, majd röviddel ez után funkcionális trénerként. Célom, hogy ezdésimmel motiváljam vendégeimet rendszeres mozgásra, amely meggyőződésem szerint az alapja a kiegyensúlyozott, testi – lelki egészséggel teli, minőségi életnek.

Funkcionális szemléletű személyi edzéseimet ajánlom bárkinek aki fittebbé , frissebbé szeretne válni a hétköznapokban vagy célja, hogy jobban teljesítsem a kedvenc szabadidősportjában.

Egyénileg vagy párban van lehetőség személyi edzésre, előre egyeztetett időpontban. A személyi edzések keretében egyénreszabott mozgásporgramot végez mindenki. Az edzésterv kialakítását alapos állapotfelmérés előzi meg, a programot ennek eredményei alapján állítom össze.

Agilitysek számra sportágpsecifikus, komplex funkcionális edzést tartok csoportban és egyénileg. Az edzések célja, hogy komplexen fejlessze a hatékony felvezetéshez szükséges agility-specifikus képességeket, ezáltal koordinált és robbanékony teljesítményre legyetek képesek. További infot az edzésekről itt olvashatsz.

Végzettségeim :

Fitnesz instruktor (2020. IWI – International Wellness Institute)

Személyi edző (2020. IWI – International Wellness Institute)

Szakmai továbbképzések: 

Funkcionális integratív tréner (2020. IWI – International Wellness Institute)

FFT – Funkció Fittség Teljesítmény (Pozsonyi Zsolt kézilabda – és labdarúgó erőnléti edző)

Animal Flow level 1. instruktor képzés (vizsga folyamatban)

EXOS Performance Trainer (2021- folyamatban)

Webinárok, workshopok mozgás, biomechanika, erőnléti edzésmódszerek témakörben:

Takács Kinga – Movement Clinic workshopjai

Schuth Gábor – Sportanalitika.hu