Komplex funkcionális edzés agilityseknek

Az edzések célja az agilitys sportág-specifikus képességek komplex fejlesztése annak érdekében, hogy koordinált , erőteljes, robbanékony teljesítmény leadására legyetek képesek a pályán. Ha szeretnéd belevetni magad ilyen módon a fejődésbe, ezt megteheted személyi edzés, vagy csoportos óra keretében, a DogFlow Arénában.

Személyi edzésre egyénileg megbeszélt időpontban van lehetőség. Az edzések 70 percesek.

Csoportos edzés szerda estéként:

A 90 perces edzéseket vezetett bemelegítéssel kezdjük, futótechnikát fejlesztünk, majd a résztvevők aktuális állapotának megfelelően kialakított program mentén fejlesztjük az erőt, állóképességet és gyorsaságot. Előkerülnek a kézisúlyzók, gumiszalagok, koordinációs létrák és mindenféle “kedves” eszközök, amelyekkel változatos, helyenként mókás, de minden esetben célravezető gyakorlatokat végzünk. Mindezt párban, csoportban, vagy köredzés keretében. Edzés végén levezetésként nyújtunk is egy kicsit.

Időpont: 2022. Február 9-től 10 alkalom minden szerda este.

Létszám: max 8 fő

Fontos, hogy nem bejelentkezős, hanem fix edzések lesznek fix csoporttagokkal. Nincs ki-, bejárkálás az alkalmakra, ha úgy gondolod, hogy szeretnél ilyen módon lehetőséget adni magadnak a fejlődésre akkor kérlek, hogy szánd rá szerdánként ezt az egy edzésnyi időt. Ez egyrészt fontos a csoportdinamika szempontjából, teljesen más ugyanis az edzés minősége, ha félszavakból is értik egymás a csoporttagok. Másrészt kell 2-3 hónap rendszeres edzésmunka ahhoz, hogy érezd a változást magadon. Kidobott idő és pénz immel-ámmal eljönni néha, ebben nem szeretnék a partnered lenni. Ha szeretnél dinamikusabban mozogni, összeszedettebbé válni a pályán, és ezért tenni is hajlandó vagy, várlak szeretettel.

Mit kell hozni magaddal:

Kényelmes edzőruha, cipő (lehet az, amiben agilityzni szoktál). Polifoam, henger lehetőség szerint. Zuhanyzási lehetőség van a csarnokban igény szerint. Folyadékot semmiképp se felejts el hozni magadnak.

Nehéz lesz az edzés?

Nos, attól függ. 🙂 Az edzés intenzitása és azon belül a gyakorlatok is egyénileg testreszabhatók, tehát mindenki megtalálja a terhelhetőségének leginkább megfelelő fokozatot. A jó edzésnek nem feltétlen ismérve, hogy másnap nem bírsz lábra állni az izomláztól, tehát ne katonai kiképzésre asszociálj azonnal. Pont jó lesz, meglátod. 🙂

Hozhatom a kutyámat is?

A négylábúak ezúttal pihennek. Az edzés pont azt célozza, hogy az ő terhelésük nélkül fejődjetek azokban a képességekben amire az agility pályán van szükségetek.

Ha szakmailag megalapozott, tudatosan felépített edzésekkel szeretnéd fejleszteni magad, szeretettel várlak! Felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal. 🙂

Hogyan jelentkezhetek?

Kérlek írj nekem e-mailen vagy Facebook chaten egy üzenetet és leegyeztetjük a további részeteket.